¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

 

Πρόεδρος: Καμαριώτου Παναγιώτα 

profile logo wΗ Γιώτα Καμαριώτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα όπου εκεί αποφοίτησε από το τρίτο ενιαίο λύκειο. Ερχόμενη στην Αθήνα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα αισθητικής προσώπου και επαγγελματικό μακιγιάζ ενώ αργότερα κατέκτησε και το πτυχίο κομμωτικής τέχνης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως χτενιστρια αλλά και στην ΕΡΤ ως μακιγιερ μέχρι τη στιγμή που έγινε μάνα και αφιερωθηκε εξ ολοκλήρου σε αυτό. Αυτή τη στιγμή, έχει τρία παιδιά  και ζει με την οικογένειά της στο Καματερό.

 


Γραμματέας: Κυπριανού Μαρία
img_kyprianou

Η Μαρία Κυπριανού είναι κάτοικος Καματερού από το 2007  και μητέρα δύο κοριτσιών που φοιτούν στο σχολείο μας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει εργασθεί ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια.

 


Ταμίας: Κουτζαπαναγιώτου Ιφιγένεια

Ifi_KoytzΗ Ιφιγένεια Κουτζαπαναγιώτου γεννήθηκε και ζει στο Καματερό. Είναι μητέρα δύο  κοριτσιών που φοιτούν στο σχολείο μας.Σπούδασε Μαιευτική, της  Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών. Από το 2000 εργάζεται σε ιδιωτικό Μαιευτήριο στο τμήμα Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών,ενώ από το 2009 ενέλαβε χρέη Προ’ι’σταμένης στο συγκεκριμένο τμήμα. Από το 2001 είναι ψυχοπροφυλάκτρια  φυσικού τοκετού και το 2013  σύμβουλος γαλουχίας και μητρότητας. Αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό αφού και ίδια υπήρξε παίκτρια χάντμπωλ στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ «Καματερού, από το 1989- 1997.  


Αντιπρόεδρος: Πλατής Νικόλαος

profile logo Θα ενημερωθεί σύντομα…

 

 

 


Οργ. Γραμματέας: Ζαχαρίου Ασημίνα

profile logo w

 Θα ενημερωθεί σύντομα…

 

 

 


Αν. Ταμίας: Τσιγκελίδου Μαρία

profile logo w Θα ενημερωθεί σύντομα…

 

 

 

 


Β” Αντιπρόεδρος: Αλεξανδρής Ηλίας

ILIAS_ALEXANDRIS Ο Ηλίας Αλεξανδρής γεννήθηκε και ζει στο Καματερό και είναι πατέρας ενός παιδιού. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Έχει εργασθεί στον Ιδιωτικό Τομέα ως Σύμβουλος στους Τομείς Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από το 2003 εργάζεται με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου στην Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης με αντικείμενο την Αξιολόγηση, Διαχείριση, Παρακολούθηση και Έλεγχο Συγχρηματοδοτούμενων Έργων ΤΠΕ στον Δημόσιο Τομέα και Κρατικών Ενισχύσεων για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Τώρα εργάζεται στην Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 


Μέλος: Παππά Στυλιανή

profile logo w Θα ενημερωθεί σύντομα…

 

 

 

 


Μέλος: Τότσης Ηλίας

profile logo  Θα ενημερωθεί σύντομα