¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Σας ενημερώνουμε ότι το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου δέχεται αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2019-20.
Οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Καλλιτεχνικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 6 μέχρι 31 Μαΐου 2019.
Ημέρες και ώρες κατάθεσης αιτήσεων: Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30 – 12:15, στον 1ο όροφο του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου. Δε θα δεχτούμε αιτήσεις στις 21 Μαΐου
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1. Αίτηση.
2. Φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) υποψηφίου. Εάν ο μαθητής/-τρια είναι υποψήφιος/-α για δύο κατευθύνσεις, απαιτούνται δύο φωτογραφίες.
3. Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου.
4. Φωτοτυπία ταυτότητας του γονέως ή του κηδεμόνα που καταθέτει την αίτηση.
5. Για την κατεύθυνση Χορού, οι γονείς / κηδεμόνες μαζί με την αίτηση συμμετοχής οφείλουν να προσκομίσουν ιατρικές βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής / ορθοπεδικής κατάστασης α) από Παθολόγο / Παιδίατρο και β) από Ορθοπεδικό ιατρό στις οποίες θα αναφέρεται: «ο/η μαθητής/-τρια δύναται να λάβει μέρος στις εξετάσεις και να φοιτήσει στην κατεύθυνση Χορού του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου».
6. Στην περίπτωση προφορικής εξέτασης του υποψηφίου, μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται και η σχετική γνωμάτευση από τα επισήμως αναγνωρισμένα αρμόδια κέντρα, στο πρωτότυπο και σε φωτοτυπία. [Οι γνωματεύσεις ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ την ημέρα των εξετάσεων]
Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δε θα γίνονται δεκτές.
Η κατάθεση των αιτήσεων δεν γίνεται ηλεκτρονικά.
Σε περίπτωση που ένας μαθητής επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε δύο κατευθύνσεις, τότε ο γονέας/κηδεμόνας του υποβάλλει διαφορετική αίτηση για κάθε κατεύθυνση.
Η συμμετοχή των υποψηφίων μαθητών στην επιλογή για φοίτηση σε Καλλιτεχνικό Σχολείο δεν στερεί το δικαίωμα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Γυμνάσιο Πρότυπο, Πειραματικό ή Μουσικό.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών είναι μεγάλος τότε η εξέταση και αξιολόγηση των μαθητών πραγματοποιείται σε περισσότερες από μία ημέρες.

Σεπτεμβρίου 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιουν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30