¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, ενημερώνει όλους τους γονείς,  και ιδιαίτερα τους νέους γονείς – μέλη μας σχετικά με την λειτουργία της μπάρας ελεγχόμενης πρόσβασης οχημάτων στο σχολείο μας.

  1. Η μπάρα λειτουργεί κατά τις πρωινές ώρες προσέλευσης και τις μεσημεριανές ώρες αποχώρησης των μαθητών έτσι ώστε να τηρούνται όλες οι συνθήκες ασφαλούς μετάβασης των μαθητών και των γονέων που κινούνται πεζοί επί της οδού Αθανασίου Διάκου στο τμήμα της πριν την είσοδο του σχολείου.
  2. Το ωράριο και η λειτουργία της μπάρας γίνεται με την σύμφωνη γνώμη και την συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου μας μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας.
  3. Την ευθύνη για το άνοιγμα και κλείσιμο της μπάρας έχει κατάλληλο προσωπικό του παρακείμενου Γυμνασίου το οποίο έχει ορισθεί από την Δημοτική Αρχή. Στην διαδικασία αυτή μπορεί περιστασιακά σε περιπτώσεις αδυναμίας ή απουσίας του υπαλλήλου να συνδράμουν και μέλη του Δ.Σ. ή και γονείς μέλη του συλλόγου μας

 

Θεωρούμε πως η όποια τυχόν μικρή ταλαιπωρία  από την λειτουργία της μπάρας για την αποφυγή ατυχημάτων και τραυματισμών,  διαπληκτισμών γονέων – οδηγών και  κυκλοφοριακής συμφόρησης κατά την προσέλευση και αποχώρηση,  αποτελεί το ελάχιστο αναγκαίο τίμημα για την ασφαλή  μετακίνηση των παιδιών μας, και μια κατάκτηση και δείγμα πολιτισμού  του σχολείου μας, η οποία θα πρέπει να στηρίζεται έμπρακτα και καθημερινά από όλους τους γονείς.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του συλλόγου

Μαΐου 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031