¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Monthly Archives: Ιουνίου 2020

7ο ΔΣ εσω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 26-06-20 θα γίνει η επίδοση Τίτλων Προόδου (Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄,Ε΄) ή Σπουδών (ΣΤ΄) και οι έλεγχοι βαθμολογίας (Γ΄,Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄).

Λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid19 η επίδοση θα γίνει ως εξής: 8.15΄-9.30΄ π.μ. για τους μαθητές της α΄Ομάδας 9.45΄-10.15΄π.μ. για τους μαθητές της β΄ομάδας.

Η διαδικασία θα γίνει στο προαύλιο και τα έντυπα θα δοθούν σε φακέλους. Παρακαλούμε πολύ για την παρουσία μόνο ενός ατόμου για κάθε μαθητή.

Από τη Δ/νση του σχολείου

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΤΗΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Μια σχολική χρονιά πολύ διαφορετική από τις άλλες. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να μην αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της Έκτης και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για το νέο τους ξεκίνημα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σεβόμενος πλήρως τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, διοργανώνει τελετή αποφοίτησης όπου γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα θυμηθούν, θα γιορτάσουν και θα ζήσουν μια βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα και συγκίνηση. Την βραδιά αυτή θα δοθούν στους μαθητές και τα ενδεικτικά τους από το σχολείο.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του σχολείου μας την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 8:00 μ.μ. Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και της ανάγκης τήρησης των απαιτούμενων αποστάσεων, η προσέλευση επιτρέπεται μόνο στους μαθητές του ΣΤ1 και ΣΤ2 καθώς και στους γονείς, κηδεμόνες και αδέρφια αυτών.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου