¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Daily Archives: 2 Νοεμβρίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην ετήσια και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο σχολείο μας το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 5:30 μμ με θέματα:

  • Καλωσόρισμα των νέων μελών του Συλλόγου μας
  • Απολογισμός για τις δράσεις του Συλλόγου εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Διανομή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το ΔΣ και εκλογή-ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών
  • Συζήτηση επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς

Θεωρούμε πως η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου μας είναι σημαντική για την καλύτερη ενημέρωση και την ενεργή συμμετοχή των γονέων – μελών του Συλλόγου για τις δράσεις και τα αιτήματα που αφορούν το σχολείο, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και να βοηθήσουμε ουσιαστικά με λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του συλλόγου

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνει, πως από αυτή την Τετάρτη 31/10/2018 έως και την Τετάρτη 7/11/2018, μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου για την συγκέντρωση της ετήσιας συνδρομής, που ανέρχεται στο ποσό των 5€ ανά οικογένεια.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται με την προσέλευση των μαθητών το πρωί, από 7:55 έως 8:15.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, ενημερώνει όλους τους γονείς,  και ιδιαίτερα τους νέους γονείς – μέλη μας σχετικά με την λειτουργία της μπάρας ελεγχόμενης πρόσβασης οχημάτων στο σχολείο μας. Continue reading