¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Ανακοινώσεις Συλλόγου

Στην κατηγορία αυτή καταχωρούνται ανακοινώσεις που αφορούν τις δραστηριότητες του συλλόγου.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΤΗΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Μια σχολική χρονιά πολύ διαφορετική από τις άλλες. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να μην αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της Έκτης και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για το νέο τους ξεκίνημα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σεβόμενος πλήρως τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, διοργανώνει τελετή αποφοίτησης όπου γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα θυμηθούν, θα γιορτάσουν και θα ζήσουν μια βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα και συγκίνηση. Την βραδιά αυτή θα δοθούν στους μαθητές και τα ενδεικτικά τους από το σχολείο.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του σχολείου μας την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 8:00 μ.μ. Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και της ανάγκης τήρησης των απαιτούμενων αποστάσεων, η προσέλευση επιτρέπεται μόνο στους μαθητές του ΣΤ1 και ΣΤ2 καθώς και στους γονείς, κηδεμόνες και αδέρφια αυτών.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, καλεί και φέτος τους μαθητές του σχολείου μας να συμμετάσχουν στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης που θα λειτουργήσουν από το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη και κάθε Σάββατο στο χώρου του σχολείου.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, εφόσον φυσικά συμπληρωθεί επαρκής αριθμός μαθητών, είναι τα εξής:

 • Τμήμα Σύγχρονου Χορού -> Δασκάλα Σαρρή Αντιγόνη
 • Τμήμα Θεατρικής Αγωγής ->  Δάσκαλος Κώστας Τζαφέρης
 • Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για παιδιά  -> Δασκάλα: Κατερίνα Παναγοπούλου
 • Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για ενήλικες -> Δασκάλα: Κατερίνα Παναγοπούλου
 • Τμήμα Zumba -> Δασκάλα Κατερίνα Παναγοπούλου
 • Τμήμα Σκάκι -> Δάσκαλος: Παναγιώτης Ταμβάκος
 • Τμήμα Ρομποτικής -> Δάσκαλος Γιώργος Λάμπρου
 • Τμήμα Χορωδίας (εφόσον ο αριθμός συμμετοχών είναι επαρκής)

Καλούμε λοιπόν όσους ενδιαφέρονται να έρθουν αυτό το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 11:00 έως τις 12:00, στο χώρου του Σχολείου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. Μέλη του Συλλόγου καθώς και οι δάσκαλοι των δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στο σχολείο προκειμένου να σας βοηθήσουν και να απαντήσουν σε τυχόν απορίες σας.

 

Σημείωση: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει την ευθύνη για το άνοιγμα και κλείσιμο του σχολείου καθώς και για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση, αποχώρηση αλλά και παραμονή των παιδιών στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των μαθημάτων, έχουν οι γονείς ή οι συνοδοί τους. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος την ευθύνη έχουν οι εκπαιδευτικοί.

 

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας Εκπαιδευτικό- Βιωματικό Εργαστήρι, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Αναργύρων- Καματερού, την Ένωση Γονέων και το Κέντρο Κοινότητας Καματερού.

Θέμα: «Συζητώντας με τα παιδιά μας θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης – Μύθοι & Αλήθειες», Continue reading

kalpiΟι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, θα αναδείξουν Διοικητικό Συμβούλιο για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων,Εξελεγκτική Επιτροπή και μέλη για την Ένωση Γονέων Αγ. Αναργύρων- Καματερού. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Continue reading

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην εξ αναβολήςαπό 3/11/2018 λόγω μη απαρτίας –  ετήσια και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο σχολείο μας το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 5:30 μμ με θέματα: Continue reading

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην ετήσια και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο σχολείο μας το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 5:30 μμ με θέματα:

 • Καλωσόρισμα των νέων μελών του Συλλόγου μας
 • Απολογισμός για τις δράσεις του Συλλόγου εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
 • Διανομή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το ΔΣ και εκλογή-ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών
 • Συζήτηση επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς

Θεωρούμε πως η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου μας είναι σημαντική για την καλύτερη ενημέρωση και την ενεργή συμμετοχή των γονέων – μελών του Συλλόγου για τις δράσεις και τα αιτήματα που αφορούν το σχολείο, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και να βοηθήσουμε ουσιαστικά με λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του συλλόγου

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνει, πως από αυτή την Τετάρτη 31/10/2018 έως και την Τετάρτη 7/11/2018, μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου για την συγκέντρωση της ετήσιας συνδρομής, που ανέρχεται στο ποσό των 5€ ανά οικογένεια.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται με την προσέλευση των μαθητών το πρωί, από 7:55 έως 8:15.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, ενημερώνει όλους τους γονείς,  και ιδιαίτερα τους νέους γονείς – μέλη μας σχετικά με την λειτουργία της μπάρας ελεγχόμενης πρόσβασης οχημάτων στο σχολείο μας. Continue reading

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας κάθε Σάββατο στο χώρο του σχολείου, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Θεατρικό Παιχνίδι: 10:00 -11:00 (1ο Μεικτό τμήμα)
11:00 – 12:00 (2ο Μεικτό τμήμα)
Σκάκι: : 9:00 – 10:00 
Ρομποτική 9:00 – 10:00  (Τμήμα Αρχαρίων)
10:00 -11:00  (Τμήμα Προχωρημένων)
Σύγχρονος Χορός: 11:15 – 12:15
Μοντέρνος Χορός- Ζούμπα: 12:15 – 13:15
Παραδοσιακοί Χοροί:  13:15 – 14:15