¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Ανακοινώσεις Συλλόγου

Στην κατηγορία αυτή καταχωρούνται ανακοινώσεις που αφορούν τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην εξ αναβολήςαπό 3/11/2018 λόγω μη απαρτίας –  ετήσια και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο σχολείο μας το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 5:30 μμ με θέματα: Continue reading

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην ετήσια και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο σχολείο μας το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 5:30 μμ με θέματα:

  • Καλωσόρισμα των νέων μελών του Συλλόγου μας
  • Απολογισμός για τις δράσεις του Συλλόγου εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Διανομή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το ΔΣ και εκλογή-ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών
  • Συζήτηση επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς

Θεωρούμε πως η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου μας είναι σημαντική για την καλύτερη ενημέρωση και την ενεργή συμμετοχή των γονέων – μελών του Συλλόγου για τις δράσεις και τα αιτήματα που αφορούν το σχολείο, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και να βοηθήσουμε ουσιαστικά με λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του συλλόγου

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνει, πως από αυτή την Τετάρτη 31/10/2018 έως και την Τετάρτη 7/11/2018, μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου για την συγκέντρωση της ετήσιας συνδρομής, που ανέρχεται στο ποσό των 5€ ανά οικογένεια.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται με την προσέλευση των μαθητών το πρωί, από 7:55 έως 8:15.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, ενημερώνει όλους τους γονείς,  και ιδιαίτερα τους νέους γονείς – μέλη μας σχετικά με την λειτουργία της μπάρας ελεγχόμενης πρόσβασης οχημάτων στο σχολείο μας. Continue reading

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας κάθε Σάββατο στο χώρο του σχολείου, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Θεατρικό Παιχνίδι: 10:00 -11:00 (1ο Μεικτό τμήμα)
11:00 – 12:00 (2ο Μεικτό τμήμα)
Σκάκι: : 9:00 – 10:00 
Ρομποτική 9:00 – 10:00  (Τμήμα Αρχαρίων)
10:00 -11:00  (Τμήμα Προχωρημένων)
Σύγχρονος Χορός: 11:15 – 12:15
Μοντέρνος Χορός- Ζούμπα: 12:15 – 13:15
Παραδοσιακοί Χοροί:  13:15 – 14:15

Βιωματικό Εργαστήρι Συμβουλευτικής Γονέων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Βιωματικό  Εργαστήρι Συμβουλευτικής Γονέων”. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας λαμβάνοντας υπόψη τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο θεσμός της οικογένειας σήμερα θέλησε να εφαρμόσει το πρόγραμμα αυτό και στο δικό μας σχολείο. Ο σχεδιασμός της δράσης  προβλέπει την υλοποίηση ενός κύκλου επιμορφωτικών – βιωματικών σεμιναρίων προς τους γονείς  των μαθητών, που  πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, στα σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι υλοποιείται βιωματικά, μέσα από την ενεργητική συμμετοχή των γονέων, επιτυγχάνοντας έτσι την αποτελεσματικότερη  επιθυμητή μάθηση. Τα εργαστήρια υλοποιούνται από  επαγγελματίες  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και από εξειδικευμένους   επιστήμονες   συνεργαζόμενων  φορέων.

Παρακαλούμε πολύ όσοι από εσάς επιθυμείτε να λάβετε μέρος στα βιωματικά αυτά εργαστήρια όπως συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και την επιστρέφετε στο σχολείο έως την Παρασκευή 19/10/2018

Τυπώστε την αίτηση ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς/ Κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 18/10/2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η καθιερωμένη φωτογράφιση των μαθητών, με σκοπό την έκδοση αναμνηστικών ημερολογίων- φωτογραφιών. Παρακαλούμε για την προσεγμένη εμφάνιση των παιδιών. Η τιμή του κάθε πακέτου ανέρχεται στα 11€.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας ή κηδεμόνας δεν επιθυμεί να φωτογραφηθεί το παιδί του, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει την παρακάτω δήλωση.

Δηλωση_Φωτογραφιση

xamogelo

Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού σε συνεργασία με τον οργανισμό  «Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός», την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 6:00 μ.μ., στον χώρο του σχολείου μας.

Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο που μας αφορά όλους. Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να εμπλουτίσετε την συζήτηση αυτή με την παρουσία, τις εμπειρίες και τις απόψεις σας. Continue reading

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α., Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου το 13ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου διοργάνωσαν το 17ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Π.Ε Δυτικού Τομέα Αθηνών 2018.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο 13ο Δημοτικό Περιστερίου και στο 33ο Δημοτικό Περιστερίου, Πρέσπας & Πελοπίδα, Περιστέρι. Continue reading