¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις που αφορούν σχολικές δραστηριότητες

7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί Γονείς,

Στα πλαίσια των απογευματινών σεμιναρίων που διεξάγονται στο σχολείο μας κάθε μήνα, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη 21/3/2018 και ώρα 18.00 στην ομιλία της πρέσβειρας της Ακαδημίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου κα. Παπαδοπούλου Αναστασία με θέμα: «Παιδί και ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη!

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23/3/2018 οι μαθητές όλων των τμημάτων θα γιορτάσουν την Εθνική μας Επέτειο με εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα μέσα στην τάξη τους από τις 8.15 πμ. έως τις 10.00 πμ. Στις 10.15 πμ σας καλούμε να προσέλθετε στον χώρο του σχολείου μας, ώστε να ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς για την πρόοδο των παιδιών σας και να παραλάβετε τη βαθμολογία του Β΄ Τριμήνου.

Οι μαθητές θα αποχωρήσουν συνοδεία των γονέων και κηδεμόνων τους.

Ο Διευθυντής

Κάσαρης Σταύρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 12/3/2018 η ώρα προσέλευσης των μαθητών είναι από τις 08.00 πμ. – 08.15 πμ., επειδή πλέον το σχολείο μας δεν διαθέτει Φύλακα Γενικών Καθηκόντων. Η πρωινή Ζώνη (07.00 πμ. – 08.00 πμ.) θα λειτουργεί κανονικά για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές. προσβλέπουμε στη συνεργασία και την κατανόηση σας.

Ο Διευθυντής

Κάσαρης Σταύρος

Την Παρασκευή 23/02/18 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η Πρέσβειρα της Ακαδημίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου κ. Παπαδοπούλου παρουσίασε, με παραδείγματα απολύτως ρεαλιστικά, με γλώσσα εύληπτη για τους μαθητές μας ,   ασφαλείς τρόπους διαχείρισης των κοινωνικών δικτύων.

Η κ Πρέσβειρα θα επισκεφθεί εκ νέου το σχολείο μας για να μιλήσει αυτή τη φορά με τους γονείς  την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 18:00.

Η παρουσία των γονέων κρίνεται απαραίτητη.

Αγαπητοί Γονείς,

Στα πλαίσια των απογευματινών σεμιναρίων που διεξάγονται στο σχολείο μας κάθε μήνα, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε τη Δευτέρα 12/2/2018 και ώρα 18.00 στην ομιλία του Σχολικού μας Σύμβουλου Δρ. Κάππου Ιωάννη με θέμα: «Η Μελέτη στο Σπίτι: Το Περιεχόμενο και τα Όρια εμπλοκής των Γονέων».

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη!

Αγαπητοί Γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 16/2/2018 θα υπάρξει τροποποίηση του Ωρολογίου Προγράμματος, εν όψει των Αποκριών. Ως εκ τούτου, οι μαθητές θα προσέλθουν μασκαρεμένοι στις 08.15 πμ.. Στις 09.30 θα αρχίσουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο προαύλιο του σχολείου, τις οποίες θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν με το πέρας των εκδηλώσεων, συνοδεία των γονέων και κηδεμόνων τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού ότι από την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να αρχίσει το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα«. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και δεν υπάρχει κανένας όρος ή περιορισμός.

Τα γεύματα θα μοιράζονται στους μαθητές μετά το τέλος των μαθημάτων τους (13:15), θα μεταφέρονται στο σπίτι όπου και θα καταναλώνονται. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η καθημερινή προσκόμιση δύο τσαντών κατάλληλων για την ασφαλή μεταφορά του γεύματος το οποίο περιλαμβάνει ζεστό και κρύο πιάτο.

Οι μαθητές του ολοήμερου που επιθυμούν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, θα παραλαμβάνουν και θα καταναλώνουν τα γεύματά τους στο σχολείο.

Παρακαλούμε όσοι γονείς δεν έχουν προσκομίσει στο σχολείο την δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα και το επιθυμούν, να τη συμπληρώσουν έως και την Πέμπτη 11/1/2018.