¨Η γνώση είναι δύναμη¨

Εκδηλώσεις

Στην κατηγορία αυτή καταχωρούνται ανακοινώσεις που αφορούν εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Συγχαρητήρια στους μαθητές που αγωνίστηκαν εκπροσωπώντας το σχολείο μας! 

 

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Αγοριών – Κοριτσιών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Δυναμικό παρόν έδωσε και το σχολείο μας το οποίο έλαβε την 5η θέση.

Συγχαρητήρια στα αγόρια και τα κορίτσια που αγωνίστηκαν εκπροσωπώντας το σχολείο μας! 

Την Δευτέρα 12/2/2018 και ώρα 18.00 στα πλαίσια των απογευματινών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας, παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του Σχολικού μας Σύμβουλου Δρ. Κάππου Ιωάννη με θέμα: «Η Μελέτη στο Σπίτι: Το Περιεχόμενο και τα Όρια εμπλοκής των Γονέων».

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το αποκριάτικο πάρτι που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Χορός, τραγούδι, παιχνίδια, άφθονο φαΐ και ποτό συνέθεσαν το παζλ του θεότρελου αυτού ξεφαντώματος. Την παράσταση φυσικά την έκλεψαν για ακόμα μια φορά οι απίθανοι μασκαράδες (μικροί και μεγάλοι).

Φωτογραφικό Υλικό!

 

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Χορός, τραγούδι, ευχές, κεράσματα, κέφι και μια άκρως αξιόλογη και επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Χρυσαφένια, Ασημένια, Νύχτα Χριστουγεννιάτικη» από την ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού του σχολείου μας και τον Δάσκαλό τους, Κώστα Τζαφέρη. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν το Bazaar μας. Καλά Χριστούγεννα!

Φωτογραφικό Υλικό!

Την Τετάρτη 17/12/2014 επισκέφθηκε το σχολείο μας η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία μουσικό πρόγραμμα για όλους τους μαθητές, του σχολείου μας. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Μαζί τους ήταν και η σοπράνο της Λυρικής Σκηνής Βάσια Ζαχαροπούλου η οποία υπέγραψε και αυτόγραφο απευθυνόμενη σε όλους τους μαθητές.

Invalid Displayed Gallery

music Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εξασφάλισε για τους μαθητές του σχολείου μας τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τα μουσικά όργανα και να γνωρίσουν τη μουσική ιστορία μέσα από την ίδια τη μουσική. Στις 17/12/2014 θα επισκεφθεί το σχολείο μας η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για παιδιά.   Continue reading

Παιδική Παράσταση «Οι περιπέτειες του Αττικούλη»

Στις 9 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η διαδραστική παράσταση  της Ειρήνης Φ. Κουτσάυτη, «Οι Περιπέτειες του Αττικούλη». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που πραγματοποιήθηκε με την χορηγία της Αττικής Οδού, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας να την παρακολουθήσουν δωρεάν. Φωτογραφικό Υλικό!